Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Aanhouding in onderzoek naar steekincident Amersfoort

Amersfoort – Aanhouding in onderzoek naar steekincident Amersfoort

Dinsdag 8 augustus heeft de politie een 38-jarige man uit Amersfoort gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij een steekincident van afgelopen weekend.

Bij een steekincident in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus op de Lambert Heijnricsstraat raakte een 45-jarige inwoner uit Amersfoort gewond. De politie startte direct met een onderzoek, hoorde op straat al enkele mensen. Daarbij werd de vermoedelijke identiteit van de verdachte bekend.

Verdachte meldt zich

Op basis van het signalement werd online de hulp ingeroepen van andere getuigen die ons meer konden vertellen over de mogelijke verdachte én werd een oproep gedaan aan de verdachte om zichzelf te melden. Aan dit laatste gaf de verdachte gehoor door dinsdagochtend 8 augustus op het politiebureau te verschijnen. De 38-jarige man is direct aangehouden voor verder verhoor.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Meerdere dodelijke slachtoffers bij ongeval snelweg

Bij een zeer ernstig ongeval dat zaterdagavond 2 december plaatsvond op de A1 verloren dri…