Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Vier aanhoudingen voor bankhelpdeskfraude

Amersfoort – Vier aanhoudingen voor bankhelpdeskfraude

Vier verdachten maakten de afgelopen maanden vele slachtoffers door middel van bankhelpdeskfraude. Hun buit was ruim een ton aan geld en ruim 38.000 euro aan sieraden en waardevolle goederen. Ze zijn door intensief speurwerk van de recherche in Amersfoort aangehouden.

De politie kwam de verdachten in november vorig jaar op het spoor door een aangifte van een oudere mevrouw in Eemnes. Ze was gebeld door een zogenaamde bankmedewerker die haar vertelde dat er een ‘verdachte transactie’ klaar stond op haar rekening. Om dit op te lossen vroeg hij aan de mevrouw haar bankpasje af te staan.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…