Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Amersfoort CS. De man werd daarbij door drie mannen aangesproken, mishandeld en beroofd. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van het incident.

Het slachtoffer kwam die dag rond 13.40 uur met de trein aan op het CS Amersfoort. Toen hij was uitgestapt werd hij door drie voor hem onbekende personen aangesproken die hem vroegen even mee te lopen. Da man deed dat nietsvermoedend. Zij liepen vervolgens langs het station in de richting van de kruising Barchman Wuytierslaar met de Heinsiuslaan. Daar werd de man door het groepje aangevallen en probeerden de mannen hem te beroven van zijn gsm. Het slachtoffer werd daarbij met en mes in zijn gezicht geraakt en liep een snijwond op. Doordat er plotseling iemand aan kwam lopen, renden de drie mannen zonder buit weg.

De verdachten hebben het volgende signalement:

Verdachte 1:

– heel klein, hooguit 1.60m lang

– licht getinte huidskleur

– zwart haar met staartje achterop het hoofd. geblondeerde accenten bij de staart.

– lange zwarte Nike jas.

– vermoedelijk Algerijnse afkomst.

Verdachte 2:

– Zwarte haar

– ongeveer 1.80m

– licht getint huidskleur

– Zwarte NorthFace jas en zwarte NorthFace Beanie (muts)

Verdachte 3:

– Zwarte haar

– ongeveer 1.80m

– licht getinte huidskleur

– Lange zwarte Tommy Hillfinger jas en zwarte Beanie (muts)

Was u getuige? Laat het ons weten
Was u bij het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u beelden gemaakt van het incident? Laat het ons dan weten en bel ons via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Beelden en of tips kunt u via onderstaand tipformulier met ons delen.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…