Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Overval juwelier Amersfoort

Amersfoort – Gezocht – Overval juwelier Amersfoort

Op donderdag 13 februari rond 11.40 uur overvalt een man in een donker regenpak de juwelier Heart & Arrow aan de Kamperbinnenpoort in Amersfoort. Hij bedreigt de eigenaresse met een vuurwapen, laadt meer dan tien trays met sieraden in zijn rode Dirk van den Broek big shopper en gaat er te voet vandoor. Hij vlucht over de Weversingel en via de Bredesteeg.

Buiten de zaak roept het slachtoffer direct om hulp. Zij ziet dat de overvaller wegrent linksaf de Weversingel op en zelf rent zij naar een nabijgelegen winkel om hulp te vragen. Een bewoonster van een woning aan de Weversingel hoort een persoon langsrennen en hoort tegelijkertijd iets op straat vallen. Als zij uit het raam kijkt, ziet zij een pistool op straat liggen. De medewerker van de winkel waar het slachtoffer hulp gaat halen, rent nog achter de overvaller aan en ziet dat hij vanaf de Weversingel rechtsaf de Bredesteeg in rent, waarna hij het zicht op hem kwijt raakt.

Signalement

  • Jonge man
  • Normaal postuur
  • Rond 20-30 jaar oud
  • Ongeveer 1.70 m lang
  • Donker regenpak met midden over de jas een reflecterende horizontale baan
  • Regenbroek met ter hoogte van de enkels een reflecterende horizontale baan
  • Donker baseballpetje
  • Zwarte handschoenen
  • Zwarte schoenen 
  • Rode big shopper van Dirk van den Broek met opdruk ´Dirk´
Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Man mishandeld en beroofd in Amersfoort

Woensdagavond 1 februari is rond 21.50 uur een 18-jarige man uit Leusden mishandeld en ber…