Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Carjacking Amersfoort

Amersfoort – Gezocht – Carjacking Amersfoort

Op donderdagavond 18 juli wordt rond 22.00 uur een Duitse vrouw op een parkeerplaats aan de Maanlander in Amersfoort van haar auto beroofd. Dat gebeurt vlakbij de McDonalds die in de buurt van de snelweg A1 bij de afslag Amersfoort Noord ligt. Zij raakt lichtgewond aan haar arm.

Wie is getuige geweest van de beroving?

Wie heeft de zilverkleurige Volkswagen Touran na de beroving ergens zien staan of rijden? Mogelijk met het originele Duitse kenteken BO-EQ320, maar mogelijk voorzien van valse kentekenplaten. Wat aan de zilverkleurige Touran Cross opvalt is dat hij een beetje een gouden gloed heeft en dat er boven de stootstrips op de achterportieren in zwarte tekst ‘CROSS TOURAN’ staat.

Wie weet wie de autorovers mogelijk zijn?

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hilversum/Nieuwegein – Verdachten lopen tegen de lamp in Nieuwegein

Al lange tijd werden een jongen en een meisje gezocht voor een beroving van een hoogbejaar…