Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Getuigen van geweldsincident gezocht

Amersfoort – Getuigen van geweldsincident gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersconflict op vrijdag 24 mei. Het conflict liep uit op een geweldsincident bij de kruising Amsterdamseweg met de Industrieweg. Ter plekke zouden meerdere personen getuigen zijn van het incident.

Rond 09.00 uur werd een 25-jarige automobilist uit Soest klemgereden door een andere automobilist die reed in een witte bestelbus. De Soester stapte uit en verklaarde dat hij daarna is geslagen door de andere automobilist. Hij wist hem daarna af te weren. Vervolgens ging de agressieve automobilist er vandoor. Daarna belde hij de politie en deed aangifte op het politiebureau van de mishandeling.

De politie vraagt de betreffende getuigen om contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Babbeltruc eindigt in woningoverval

Op maandagavond 4 november proberen meerdere mannen rond 19.00 uur met een babbeltruc bij …