Home Utrecht Amersfoort AMERSFOORT – Jonge vrouw zwaar mishandeld in Amersfoort

AMERSFOORT – Jonge vrouw zwaar mishandeld in Amersfoort

Op woensdagmorgen 12 juni werd omstreeks 09:45 uur een jonge vrouw met een mes in haar been gestoken nadat de daders haar trachtten te beroven van haar sieraden. Politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 09:45 uur ontving de politie een melding dat een 18-jarige vrouw uit Amersfoort werd overvallen op de Lindeboomseweg door  twee mannen op een scooter. Toen de vrouw weigerde haar bezittingen af te geven werd ze in haar been gestoken.  De mannen vluchtten vervolgens de wijk Vathorst in, in de richting van de Olympus. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leerdam – Gezocht – Diefstal auto’s garagebedrijf Leerdam

Op zaterdagmiddag 8 juni sluit een garagehouder zijn bedrijf aan de Industrieweg in Leerda…