Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Vier straatrovers aangehouden

Amersfoort – Vier straatrovers aangehouden

Op zondagavond 26 mei werden vier verdachten van een straatroof aangehouden, die zij vermoedelijk vlak daarvoor hadden gepleegd. De politie wil graag meer informatie over deze zaak en zoekt getuigen.

Rond 21.10 uur kwam een melding van een beroving aan de Van Almondestraat. Twee jongens (16 jaar uit Utrecht) waren beroofd van hun spullen door vier andere jongens. Agenten gingen erheen en troffen de slachtoffers aan. Zij vertelden dat  zij door vier onbekende jongens werden aangesproken, waarna zij werden ingesloten door hen. De verdachten wilden de tas en de jas van de slachtoffers hebben. Toen deze niet snel werden gegeven werd één van de slachtoffers geslagen. Ook werden er honden op hen afgestuurd en werd één van hen gebeten. Uiteindelijk gingen de verdachten ervandoor met een tas en een jas, waar waardevolle spullen inzaten. De politie is direct op zoek gegaan naar de verdachten en trof twee van hen aan op straat. Na kort onderzoek konden de andere twee bij hun huis worden aangehouden. De verdachten, jongens van 16 en 17 jaar oud uit Amersfoort , zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Inbreeksters aangehouden dankzij alerte buurtbewoner

Agenten hielden donderdag 23 januari drie vrouwen uit Nieuwegein aan nadat deze op de Heem…