Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Beschieting horeca Amersfoort in Opsporing Verzocht

Amersfoort – Beschieting horeca Amersfoort in Opsporing Verzocht

Op dinsdag 9 april besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan twee beschietingen in het centrum. In januari zijn in een week tijd zowel een cafetaria als een eethuis aan de Kamp beschoten. Mogelijk gaat het om dezelfde dader.

Iets na 05.30 uur op donderdag 3 januari 2019 vuurt een man drie kogels af met een automatisch wapen op de ruiten van snackbar ‘t Poortje. Een bewakingscamera in de straat heeft de dader vastgelegd. Hij komt uit de Oliesteeg gelopen en verdwijnt daar ook weer.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Drugsdealers aangehouden

Donderdag 21 november heeft de politie een man en een vrouw aangehouden op verdenking van …