Home Utrecht Amersfoort Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

Na aangifte van inbraak in Amersfoort start de recherche een onderzoek. De politie arresteert een 18-jarige man uit Utrecht als verdachte van die inbraak. Bij de huiszoeking komt een aantal sieraden tevoorschijn, die waarschijnlijk afkomstig zijn van diefstal. De politie hoopt deze sieraden terug te kunnen bezorgen bij de eigenaren. Vaak helpt dan publiciteit. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 3 april 2019 van het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.

De inbraak vindt plaats op 16 november 2018 bij een woning aan de Bisschopsweg in Amersfoort, maar de sieraden waar de politie de eigenaar van zoekt zijn aangetroffen in de woning van de verdachte in Utrecht.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Getuigen van woninginbraak gezocht

In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni werd een inbreker overlopen in een woning a…