Home Utrecht Amersfoort Dedemsvaart Amersfoort Amsterdam Sint-Niklaas – Gezocht – Diefstal dure gitaren

Dedemsvaart Amersfoort Amsterdam Sint-Niklaas – Gezocht – Diefstal dure gitaren

Op zondagmiddag 2 december komen twee onbekende mannen een muziekwinkel in Dedemsvaart binnen. Met behulp van een lange, zwarte jas nemen ze twee dure gitaren mee, zonder deze af te rekenen. Dezelfde mannen worden er ook van verdacht op dezelfde manier gitaren te hebben gestolen in muziekwinkels in Amersfoort, Amsterdam en het Belgische Sint-Niklaas. De mannen rijden in een witte Volkswagen Polo met witte kentekenplaten.

Wie herkent dit duo of weet waar ze verblijven?

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Schoten gehoord

Op dinsdagavond 20 augustus kreeg de politie meerdere meldingen over schoten die men hoord…