Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Onderzoek naar schietincident in Amersfoort

Amersfoort – Onderzoek naar schietincident in Amersfoort

Donderdagochtend 3 januari omstreeks half negen kreeg de politie een melding van een verdachte situatie aan de Kamp in Amersfoort. Op een bedrijfspand bleek meerdere keren te zijn geschoten. Niemand raakte hierbij gewond. We doen onderzoek naar wat zich daar precies heeft afgespeeld en vragen meer getuigen zich te melden.

Op basis van getuigen die we inmiddels hebben kunnen spreken, vermoeden we dat het incident in de nacht van 3 januari tussen 01:30 uur en 05:30 uur moet hebben plaatsgevonden. Er is een aantal keer op het bedrijfspand geschoten. Hierbij is een ruit geraakt.
 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – gewapende overval

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een horecagelegenheid aan de Waardi…