Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Verdachte aangehouden, politie zoekt vrouw die mogelijk is lastig gevallen

Amersfoort – Verdachte aangehouden, politie zoekt vrouw die mogelijk is lastig gevallen

De politie is op zoek naar een vrouw die op zaterdagochtend 3 november waarschijnlijk in de omgeving van de Kersenbaan is lastig gevallen door een man. Kort na het incident hield de politie een verdachte aan.

Een andere vrouw overkwam rond 07.00 uur hetzelfde en op haar aanwijzing kon een 19-jarige man uit Amersfoort nabij het Stationsplein worden aangehouden. Hij zit vast voor verhoor en onderzoek. De vrouw doet aangifte.

Op basis van informatie van getuigen is waarschijnlijk nabij de Kersenbaan rond hetzelfde tijdstip  ook een andere vrouw hetzelfde overkomen. Haar verklaring kan de zaak tegen de verdachte versterken en de politie roept deze vrouw op om contact op te nemen met de politie Amersfoort via tel. 0900-8844.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…