Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Man zwaar mishandeld

Amersfoort – Gezocht – Man zwaar mishandeld

Bij de rotonde aan de Nieuwe Poort in Amersfoort schopt een agressieve man een andere man bewusteloos. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaken uit de aflevering van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld van 24 oktober 2018.

Een bezoekje aan een bruiloft in Amersfoort eindigt voor een 27-jarige man uit die plaats in een bezoek aan het ziekenhuis. Wanneer hij die avond na de bruiloft samen met andere bruiloftsgasten in de richting van de Groningerstraat loopt, komt een man hen tegemoet lopen.

Mishandeling

Dat is waar een gezellig avondje compleet omslaat. De tegemoetkomende man loopt in ferme passen op de mannen af. Hoewel de stoep breed genoeg is om moeiteloos te passeren, kiest de man ervoor om tussen de naast elkaar lopende mannen door te lopen. Daarbij bots hij tegen de mannen aan. De 27-jarige Amersfoorter roept dat de man normaal moet doen en loopt vervolgens door. Die bemoeienis schiet bij de andere persoon in het verkeerde keelgat en komt vervolgens verbaal agressief achter de man aan. Andere bruiloftsgasten kunnen niet voorkomen dat het tot een schermutseling komt, waarbij het slachtoffer op de grond belandt. Hij wordt daarbij tegen het hoofd geschopt en verliest het bewustzijn.

Zoektocht

De man gaat er na de mishandeling vandoor. Hoewel de politie nog een onderzoek instelt in de omgeving, wordt de man niet meer aangetroffen. De politie hoopt dat de man zich alsnog meldt na deze oproep.

Signalement

  • blanke man
  • leeftijd 35 tot 40 jaar
  • lengte rond de 1,80 meter
  • normaal postuur
  • kort bruin stekelhaar
  • droeg een grijze, ruim zittende sweater met capuchon
  • had vermoedelijk een donkere korte broek aan
  • spreekt Nederlands, maar kwam tijdens de confrontatie niet goed uit zijn woorden.
Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…