Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Update: Verdachten van beroving 82-jarige vrouw hebben zich gemeld

Amersfoort – Update: Verdachten van beroving 82-jarige vrouw hebben zich gemeld

Aan het Donizettipad in Amersfoort is op 15 september op klaarlichte dag een 82-jarige vrouw beroofd van haar tas. De vrouw liep met haar rollator over straat toen ze plotseling een harde duw kreeg in haar rug. De vrouw kwam daarbij ten val. Naar aanleiding van media-aandacht voor deze zaak, hebben zich twee verdachten gemeld.

Het 82-jarige slachtoffer maakte zaterdagmiddag 15 september rond 13.30 uur een wandeling over het Donizettipad. De vrouw liep met een rollator en had in haar mandje haar tasje liggen. Plotseling voelde de vrouw een harde duw in haar rug. Ze viel naar voren en kwam met haar rollator op de grond terecht. Daarbij kwam de vrouw met haar hoofd op de grond terecht. Toen de vrouw overeind kwam waren de verdachten al met haar spullen verdwenen.

De politie komt graag in contact met getuigen. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Ook kan gebruik worden gemaakt van onderstaand meldformulier.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Bankpas gestolen uit verpleeghuis

Een 91-jarige man uit Amersfoort is slachtoffer geworden van een insluiping in het verplee…