Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Ramkraak met Twingo

Amersfoort – Gezocht – Ramkraak met Twingo

Een inbreker rijdt met een auto de deur van een winkel aan het Euterpeplein kapot om zo binnen te komen en sigaretten te stelen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld van 2 mei 2018.

Het gebeurt zondagavond 29 april 2018. Rond 23.10 uur meldt een getuige dat op het Euterpeplein een kleine grijze auto een winkel in is gereden en wegrijdt richting de Ringweg-Randenbroek. Agenten zoeken direct de opgeving af, maar de auto blijkt spoorloos verdwenen. De deur van de winkel is compleet vernield en er is een hoeveelheid sigaretten gestolen.

Achtergebleven spiegel

Bij de winkel vinden de agenten een autospiegel. Vermoedelijk komt deze van de auto waarmee de ramkraak is gepleegd. Uit onderzoek van de recherche blijkt dat de achtergebleven spiegel de rechter buitenspiegel is van een Renault Twingo van het modeljaar 2011.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Valse aangifte beroving

De politie maakt dossier op voor valse aangifte tegen een aangever die verklaarde op 12 ju…