Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Getuigen gezocht van beroving

Amersfoort – Getuigen gezocht van beroving

Op dinsdag 13 maart werden twee jongens beroofd op straat. Er is een verdachte aangehouden en de politie zoekt getuigen.

Rond 21.20 uur had het slachtoffer samen met een vriend een afspraak met een andere jongen om iets van hem te kopen. Ze hadden afgesproken bij het Stationsplein in Amersfoort, op de plaats waar de bussen staan als de chauffeurs pauze hebben. Aangekomen op die plek wilde de verdachte geld zien van de jongens. Hierbij werden ze bedreigd met een mes. De jongens haalden hun zakken leeg en gaven de verdachte een onbekend geldbedrag. Hierna ging de verdachte ervandoor en werd de politie gewaarschuwd. Omdat één van de slachtoffers de verdachte kent, konden agenten hem, 16 jaar uit Amersfoort, op een later moment aanhouden.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Maaltijdbezorger beroofd

In de wijk Nieuwland is een 16-jarige jongen die voor een Chinees restaurant maaltijden be…