Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Aanhouding voor poging straatroof

Amersfoort – Aanhouding voor poging straatroof

Woensdagavond 1 november werd een man op de Van Randwijcklaan bedreigd met een mes. Een verdachte kon worden aangehouden.

Rond 22.10 uur liep een 20-jarige Amersfoorter over de Van Randwijcklaan. Een man sprak hem aan en wilde geld. De Amersfoorter wilde dat niet geven waarna de man het slachtoffer met een mes bedreigde. De Amersfoorter duwde hem in een reflex weg, rende weg en kon naar een politiebureau gaan. Agenten zochten in de omgeving en troffen de verdachte, 57 jaar uit Amersfoort, aan. Hij werd aangehouden. In de omgeving van de Van Randwijcklaan werd onder andere met een speurhond naar het mes gezocht, deze werd niet gevonden. Een nader onderzoek is ingesteld. Het slachtoffer liep een snijwond op aan één van zijn handen waarvan nog niet duidelijk is of deze volledig zal herstellen (zenuw geraakt).

 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…