Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Verdachte aangehouden voor bedreiging met steekwapen

Amersfoort – Verdachte aangehouden voor bedreiging met steekwapen

Maandagochtend 30 oktober hield de recherche een verdachte aan voor het stelen van drank na bedreiging van een kassamedewerkster. Het incident vond maandagavond 21 augustus plaats in een supermarkt aan de Arnhemsestraat.

Die avond kwam een man de supermarkt in, pakte een fles drank uit de schappen en ging daarmee naar de kassa. Bij de kassa bedreigde hij de kassamedewerkster en wilde geld. Het slachtoffer deinsde geschrokken achteruit waarna de man de winkel uit liep.

Aanhouding
De recherche startte een onderzoek dat leidde naar een 36-jarige man uit Amersfoort. Hij kon maandag 30 oktober worden aangehouden. De man zit vast en is woensdag 1 november voorgeleid bij de rechter-commissaris.  

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…