Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Aanhouding voor ‘overval’ op bedrijf

Amersfoort – Aanhouding voor ‘overval’ op bedrijf

Op 31 oktober hield de recherche een verdachte aan in het onderzoek naar een overval op een bedrijf aan de Argonweg te Amersfoort gepleegd op 7 oktober 2017. Uit het rechercheonderzoek is gebleken dat er geen overval heeft plaatsgevonden.

Die zaterdagochtend 7 oktober meldde een medewerker van een bedrijf dat hij verrast was door twee onbekende mannen. De twee zouden de medewerker hebben bedreigd met een wapen, geslagen en gedwongen hebben geld af te geven. Volgens de medewerker waren de twee met buit weggerend.

Rechercheonderzoek
Na onderzoek gaat de recherche ervan uit dat er geen overval heeft plaatsgevonden. De 56-jarige medewerker is aangehouden op verdenking van verduistering en het doen van valse aangifte. De man zit vast voor nader onderzoek.

 

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…