Home Utrecht Amersfoort Soesterberg/Amersfoort – Gezochte getuige gevonden

Soesterberg/Amersfoort – Gezochte getuige gevonden

Update: de getuige heeft zich inmiddels gemeld bij de politie!

Woensdagochtend 18 oktober werd een wandelaar aangereden door een vrachtwagen. Dit gebeurde om 10.35 uur op de overgang van de de Amersfoortsestraat in Soesterberg en de Utrechtseweg in Amersfoort. Voor de vrachtwagen reed een Grijze Opel Astra, type G met daarin een man met kort grijs haar. Deze man verleende direct eerste hulp aan het slachtoffer, maar ging weg toen de hulpverleningsdiensten het overnamen. De politie wilde graag in contact komen met deze man, omdat hij mogelijk een belangrijke getuige is. Hij heeft zich inmiddels gemeld bij de politie.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel m…