Home Utrecht Amersfoort Mannen betrapt op strippen koper

Mannen betrapt op strippen koper

Na een tip werden twee mannen betrapt op het strippen van koper. Donderdag om circa 19.30 uur belde een man met de mededeling dat in een woning aan de Surinamelaan in Amersfoort gestolen koper zou liggen. Bij aankomst op het adres troffen de agenten een 44-jarige man in de berging aan, die bezig was met het strippen van koper. Naast hem stond een tas met gereedschap. In de woning zelf vonden de agenten een grote tas met al gestript koper. In die woning was ook een 36-jarige man uit Harderwijk aanwezig. De beide mannen verklaarden dat zij die nacht samen het koper van een gebouw in Amersfoort hebben gehaald. In een auto, die voor de woning stond, vonden de agenten meer koper en een tas vol met lood. Beide verdachten werden aangehouden en het koper, het lood en de tas met gereedschap werden in beslag genomen. De eigenaar van het terrein heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…