Home Utrecht Amersfoort Overval op winkel

Overval op winkel

Een winkel aan de Leusderweg in Amsersfoort is vrijdagavond door een nog onbekende dader overvallen. Rond sluitingstijd bedreigde een gewapende man het winkelpersoneel en eiste geld. De twee aanwezige medewerksters werden bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Na de overval is de verdachte via de achterzijde van het pand gevlucht in de richting van de Gerard Doustraat.

Direct na de overvalmelding rukte diverse politie-eenheden uit en kamden de omgeving uit. Behalve een politiehelikopter werd ook een politiehond ingezet. Ondanks alle inspanningen werd er geen verdachte aangehouden. De recherche is direct een onderzoek gestart.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…