Home Utrecht Amersfoort Schennispleger aangehouden

Schennispleger aangehouden

De politie heeft maandagavond een 41-jarige Amersfoorter aangehouden voor het plegen van schennis. Rond 19.50 uur kreeg de politie de melding dat de man zichzelf bevredigde voor een woning op de Appelmarkt in Amersfoort. Agenten beschikten over een goed signalement en troffen de man aan op de Bollebruggang. Hij werd aangehouden en ingesloten. Bij het onderzoek bleek dat de verdachte vermoedelijk ook verantwoordelijk was voor een aanranding die hij had gepleegd op het centraal station van Utrecht afgelopen vrijdag. Daar werd een 38-jarige vrouw onzedelijk betast. Tegen de Amersfoorter wordt voor beide zaken proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…