Home Utrecht Amersfoort Aanhouding voor inbraken

Aanhouding voor inbraken

Op zondag 21 april is een 16-jarige jongen uit Hoogland op het Beereveld in Amersfoort aangehouden op verdenking van pogingen inbraak bij drie woningen en een schuur aan deze straat. Rond 05.40 uur belde bewoners de politie dat er mogelijk ingebroken werd. Toen agenten ter plekke kwamen zagen zij de 16-jarige jongen een tuin uitvluchten. Na een korte achtervolging te voet werd hij aangehouden. Nadat de vluchtroute was nagelopen had de politie diverse inbrekerswerktuigen verzameld.

In de straat werden bij drie woningen en een schuur braaksporen ontdekt. De jongen zit vast voor verhoor en onderzoek.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…