Home Utrecht Amersfoort Inbreker overlopen aan de Hooglandsepoort

Inbreker overlopen aan de Hooglandsepoort

Woensdagochtend werd ingebroken in een woning waarbij de verdachte betrapt werd door de bewoner. Rond 09.50 uur zag een bewoonster van de Hooglandsepoort in Amersfoort een onbekende man in haar woning. Bij het zien van de bewoonster, ging de man ervandoor via dezelfde weg als hij binnengekomen was, een vernielde ruit. De onbekende man had een aantal laptops bij zich. De verdachte is een man met een getinte huidskleur, rond de 1.75 meter lang en met een tenger postuur. Hij had een verzorgd uiterlijk, zwart half lang haar met een schuine kuif en bruinkleurige ogen. Hij droeg een donkerblauwe dikke jas en een donkerblauwe broek. De bewoonster omschreef de verdachte als een ‘mooie’ jongen.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…