Home Utrecht Amersfoort Man ziet vernieling en wordt geslagen

Man ziet vernieling en wordt geslagen

Dinsdagavond zag een man hoe een ruit van zijn woning werd vernield. Toen hij de verdachte vastpakte, werd de man geslagen. Rond 23.45 uur kwam een 37-jarige man uit Amersfoort de Van Ghentstraat ingelopen. Hij zag hoe iemand een ruit van zijn woning vernielde. De man liep weg waarna de Amersfoorter hem vastpakte. Er ontstond een worsteling waarbij de Amersfoorter werd geslagen en met een steekwapen werd gestoken. De verdachte wist los te komen en rende naar een steeg waar een andere man met een scooter stond. De twee wilden wegrijden, maar de Amerfoorter probeerde dit tegen te houden.

De verdachte, waarmee eerder een worsteling ontstond, wist weg te rijden met de scooter. De Amersfoorter hield de tweede man vast en er ontstond een worsteling. Die tweede man wist los te komen en rende naar de steeg die loopt van de Van Ghentstraat naar de van Brakelstraat.

Ambulancepersoneel onderzocht de Amersfoorter ter plaatse. Hij hoefde niet mee met de ambulance en kon op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen werd geholpen. Het slachtoffer en de eerste verdachte zijn vermoedelijk bekenden van elkaar. Een nader onderzoek is ingesteld.

 

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Diefstal massagesalon Amersfoort

Op dinsdag 6 september omstreeks 18:55 loopt er een man de massagesalon binnen. De eigenar…