Home Utrecht Amersfoort Botsing tussen motorrijder en bromfietsster

Botsing tussen motorrijder en bromfietsster

Op woensdagmiddag vond op de Flierbeeksingel in Amersfoort een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een bromfietsster. De opzittende van de bromfiets raakte gewond. Rond 14.30 uur reed de motorrijder, een 16-jarige inwoner van Amersfoort, met een motorfiets vanaf De Kamp het fietspad op in de richting van de Stadsring. Ter hoogte van het zebrapad zag hij de naderende bromfiets, bestuurd door een 48-jarige inwoonster van Hoevelaken, over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De opzittende van de bromfiets, een 11-jarig meisje uit Hoevelaken, viel op de grond en raakte gewond aan hoofd en sleutelbeen. Zij werd met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Van de motorfiets werd afstand gedaan door de verdachte. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38).

[UPDATE: De recherche heeft nieuwe informatie ontvangen over de moorden op Mohammed Alaras…