Home Utrecht Amersfoort Aanhoudingen voor vernielen autospiegels

Aanhoudingen voor vernielen autospiegels

De politie heeft vrijdagavond vier jongeren uit Amersfoort aangehouden voor het vernielen van autospiegels. Rond 23.45 meldde een getuige een vernieling van een autospiegel op de Marconistraat. Eén van de verdachten, 17 jaar, kon direct werden aangehouden door een bewoner en werd overgedragen aan de gewaarschuwde agenten. In de omgeving traceerden de politie drie andere verdachten, van 15, 16 en 17 jaar.

Allen werden aangehouden voor openlijke geweldpleging en ingesloten. Bij het onderzoek bleek dat zij verantwoordelijk waren voor drie vernielingen van auto’s op de Leusderweg en de Marconistraat. De ouders van de jongens werden in kennis gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…