Home Utrecht Amersfoort Politie arresteert verdachten van vechtpartij

Politie arresteert verdachten van vechtpartij

Woensdag gedroegen drie mannen zich agressief op de Pieter Pijpersstraat in Amersfoort en bedreigden een man. Na een zoektocht waarbij ook Burgernet is ingezet, kon de politie de drie mannen arresteren. Rond 18.25 uur kreeg de politie de melding van een conflict aan de Pieter Pijpersstraat. Toen agenten daar aankwamen, bleken drie mannen er in een rode Peugeot vandoor te zijn gegaan. Ze hadden een boodschappenbezorger agressief benaderd en een bewoner van de straat bedreigd. Ook hadden ze met de auto tegen de bewoner aangereden. De politie ging in de omgeving op zoek en een centralist van de meldkamer startte een Burgernetactie. Op de Amsterdamseweg zagen zij de Peugeot met drie inzittenden rijden. Met drie politieauto’s werd de Peugeot tot stilstand gebracht op de hoek van de Brabantsestraat en de Overijsselsestraat. De politie hield twee van de drie mannen, 18 jaar uit Amersfoort, aan. De derde bleek niemand bedreigd te hebben en werd naar huis gestuurd.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…