Home Utrecht Amersfoort Bestuurder van invalidenwagen aangereden

Bestuurder van invalidenwagen aangereden

Op woensdagmiddag 20 maart reed een personenauto tegen een invalidenwagen aan. De bestuurder van de invalidenwagen is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 15.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de kruising Leusderweg en Graaf Hendriklaan. De agenten troffen de bestuurder van de invalidenwagen gewond aan op de grond. Een personenauto kwam uit de richting van de Graaf Hendriklaan en wilde de Leusderweg oprijden. De bestuurster zag daarbij de invalidenwagen over het hoofd, tikte de wagen aan waardoor deze kantelde. Het slachtoffer, een 61-jarige man uit Amersfoort, viel eruit en kwam op zijn hoofd op de grond. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…