Home Utrecht Amersfoort Drie aanhoudingen na inbraak

Drie aanhoudingen na inbraak

De politie heeft vrijdagochtend rond 04.00 uur drie verdachten van inbraak aangehouden in Amersfoort. Na een melding van meerdere getuigen van een inbraak in een café aan de Leusderweg in Amersfoort gingen meerdere politieauto’s ter plekke. Door het inslaan van een ruit hadden de daders ingebroken en geld en spullen meegenomen. Volgens één van de getuigen rende een dader het Van Stolbergpark in. Op de Graaf Lodewijklaan trof de politie een auto met twee mannen en een vrouw aan. Met toestemming van de bestuurder doorzochten agenten de auto. In de auto trof de politie inbrekersspullen en verschillende spullen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Verder lagen er overal glassplinters. De drie personen, een 39 jarige man, een 36-jarige man en een 44-jarige vrouw, allen uit Almere, zijn aangehouden. Op het bureau bleek dat de bestuurder geen rijbewijs bezat en te veel alcohol (270 ug/l) gedronken had.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – Gevonden munten na aanhouding

Een 86-jarige mevrouw uit Amersfoort werd op 4 juli 2023 slachtoffer van fraude. In het on…