Home Utrecht Amersfoort Aanhouding doorrijder

Aanhouding doorrijder

Automobilisten troffen op dinsdagvond een gewonde fietser op straat aan. Hij was door een auto aangereden, waarna de automobilist er vandoor was gegaan en het slachtoffer ernstig gewond op straat had achtergelaten.

De politie heeft in meerdere media een getuigenoproep gedaan. Een kijker van Bureau Hengeveld (opsporingsprogramma RTV Utrecht) meldde zich bij de politie. Zijn verklaring gaf de politie een goed aanknopingspunt voor verder rechercheonderzoek. Dat heeft op woensdagochtend geleid tot de aanhouding van een 23-jarige Amersfoorter. Zijn auto is voor nader onderzoek in beslag genomen. Hij wordt ervan verdacht de auto te hebben bestuurd. In het belang van het verdere onderzoek kan de politie nog niet meer informatie verschaffen.

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Hilversummer (64) overleden na mishandeling in Amersfoort

Een 64-jarige man uit Hilversum is woensdagochtend 29 november overleden na een mishandeli…