Home Utrecht Amersfoort Bekeuringen jongeren in Hoogland

Bekeuringen jongeren in Hoogland

Zondag bekeurde surveillerende agenten twee 19-jarige jongemannen uit Amersfoort voor doelloos rondhangen. Eén van hen kreeg nog een extra boete voor het bij zich hebben van een geopende fles drank op de openbare weg. De politie voert extra toezicht uit op diverse locaties in Hoogland. Aanleiding is het toegenomen aantal meldingen en aangiften van onder andere overlast en vernielingen door jongeren.

Agenten zagen rond 01.30 uur het tweetal bij een portiek van een bank aan de Kerklaan staan. Eén van de jongens had een fles bier in zijn hand. De agenten spraken de jongens aan en zij gaven een vage verklaring voor hun aanwezigheid. Daarop kregen zij de bekeuringen. De wijkagent is geïnformeerd over de aanwezigheid van deze jongeren. Hij zal de betreffende ouders op de hoogte brengen.

 

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…