Home Utrecht Amersfoort Man boos om koude pizza

Man boos om koude pizza

Zondag kwam sloeg een man een medewerkster van een pizzeria. Hij was boos omdat zijn pizza koud was. Rond 20.00 uur werd bij een 27-jarige man uit Amersfoort een pizza bezorgd. De pizza bleek koud te zijn. De man belde met de pizzeria die de pizza niet wilde terug nemen. Hierop is de man naar de pizzeria aan het Wouda gegaan om verhaal te halen. Binnen begon hij te schelden naar de medewerkster. Samen met een klant probeerden ze de man de deur uit te werken. Hierop sloeg de man de medewerkster in het gezicht. Agenten gingen naar de woning van de man en hielden hem aan. Na verhoor is hij met proces-verbaal heengezonden.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Overval winkel Balladelaan Amersfoort. Wie heeft informatie?

Zondag 25 september rond 19.15 uur is een winkel aan de Balladelaan overvallen. Een gemask…