Home Utrecht Nieuwegein NIEUWEGEIN – Gezocht – Explosie – Postwagendrift – Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Gezocht – Explosie – Postwagendrift – Nieuwegein

Bij een woning aan de Postwagendrift in Nieuwegein ging rond 03.30 uur vannacht een exposief af. Heb jij iets gezien of gehoord? Meld je dan nu.

Bij een woning aan de Postwagendrift in Nieuwegein ging rond 03.30 uur vannacht een exposief af. De woning raakte beschadigd. Niemand raakte gewond. Veel omwonenden hoorde een flinke knal en belden 112. Het Team Explosieven Verkenning deed een eerste onderzoek. Later kwamen ook de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) en de forensische opsporing ter plaatse. Vanwege sporenonderzoek is de omgeving enige tijd afgesloten geweest.

Scooter of motor
Getuigen meldden dat zij direct na de ontploffing een scooter of motor hebben horen wegrijden. Wij onderzoeken of deze iets met de explosie te maken heeft. Wij zijn op zoek naar camerabeelden of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze scooter of motor. Misschien zijn er in de omgeving wel mensen met een camera waarop een snel wegrijdend voertuig te zien is rond het tijdstip van de explosie.

Tips? Alle informatie helpt!
Heb jij beelden of meer informatie over de explosie of de scooter of motor die zou zijn wegrijden? Meld je dan via het onderstaande tipformulier, daar kan je ook eventuele beelden uploaden. Anoniem melden kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Vernieling – Bohortplaats – Amersfoort

In Amersfoort vernielen twee jongens een dure lichtkoepel bij een portiek aan de Bohortpla…