Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Meerdere fietsendiefstallen – Utrechtsestraatweg – Nieuwegein

Nieuwegein – Gezocht – Meerdere fietsendiefstallen – Utrechtsestraatweg – Nieuwegein

Vier fietsen werden er gestolen op zondag 26 februari. Tussen 09:30 uur en 11:30 uur werden de fietsen weggenomen. Bij de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg twee elektrische fietsen en twee en bij de Dorpskerk aan de Nedereindseweg. Heb jij tips over of heb je beelden van deze fietsendiefstallen? Meld je dan bij de politie!

Zondag 26 februari 2023 zijn er meerdere fietsdiefstallen gepleegd bij verschillende kerken in Nieuwegein. De politie is op zoek naar getuigen en beelden waarop te zien is dat de fietsen worden gestolen. 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…