Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Meerdere fietsendiefstallen – Utrechtsestraatweg – Nieuwegein

Nieuwegein – Gezocht – Meerdere fietsendiefstallen – Utrechtsestraatweg – Nieuwegein

Vier fietsen werden er gestolen op zondag 26 februari. Tussen 09:30 uur en 11:30 uur werden de fietsen weggenomen. Bij de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg twee elektrische fietsen en twee en bij de Dorpskerk aan de Nedereindseweg. Heb jij tips over of heb je beelden van deze fietsendiefstallen? Meld je dan bij de politie!

Zondag 26 februari 2023 zijn er meerdere fietsdiefstallen gepleegd bij verschillende kerken in Nieuwegein. De politie is op zoek naar getuigen en beelden waarop te zien is dat de fietsen worden gestolen. 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Beroving – Nijpelsplantsoen – Nieuwegein

Zaterdagavond 27 mei rond 20.00 uur wordt een 17-jarige jongen uit Nieuwegein op het Nijpe…