Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Drugsdealer aangehouden

Nieuwegein – Drugsdealer aangehouden

Na aanleiding van binnen gekomen informatie over de handel in verdovende middelen startte de politie een onderzoek naar een drugsdealer in Nieuwegein. Dit onderzoek past in de reeks onderzoeken die de politie sinds maart van dit jaar uitvoert.

Aan het begin van afgelopen week resulteerde dit onderzoek in een aanhouding van een 57-jarige Nieuwegeiner. Hij werd in zijn woning aangehouden. Bij de doorzoeking van zijn woning werden verdovende middelen, geld en andere drugsgerelateerde goederen aangetroffen. Agenten hoorden diverse afnemers van drugs. In afwachting van zijn strafzaak werd de verdachte in vrijheid gesteld.

 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…