Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Gezocht – Man steelt meerdere telefoons

Nieuwegein – Gezocht – Man steelt meerdere telefoons

Op zondagmiddag 7 augustus worden er vier Iphones 12 gestolen. Eén verdachte komt binnen, loopt direct naar de Apple mobiels toe en steekt tot 4 keer toe de Iphones in een tas. Wie herkent de verdachte van de beelden?

Rond 13.45 uur komt er één mannelijke verdachte de Mediamarkt binnengelopen. Hij loopt rechtstreeks naar de gitterboxen. De verdachte kijkt rond, loopt wat heen en weer en stopt driemaal een Iphone 12 in zijn tas. Vervolgens loopt hij weer wat heen en weer en stopt de vierde Iphone 12 in zijn tas. De verdachte zet het op een rennen via de roltrap naar beneden toe. Velgens getuigen rijdt hij daarna weg in een zwart/witte auto met een Duits kenteken.

Signalement verdachte:

  • Man
  • Donker blond/bruin haar
  • Lichte huidskleur
  • Normaal postuur
  • Tussen de 20 tot 25 jaar
  • Lengte 1.75M – 1.80M
Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Man aangehouden voor handelen in cocaïne

De politie heeft op maandag 2 oktober een 59-jarige man aangehouden voor het handelen in c…