Home Utrecht Nieuwegein Hilversum/Nieuwegein – Verdachten lopen tegen de lamp in Nieuwegein

Hilversum/Nieuwegein – Verdachten lopen tegen de lamp in Nieuwegein

Al lange tijd werden een jongen en een meisje gezocht voor een beroving van een hoogbejaarde vrouw in Hilversum. De twee zijn uiteindelijk in Nieuwegein aangehouden na een melding van verdacht gedrag.

Op dinsdag 23 april 2019 volgen twee verdachten een hoog bejaarde vrouw naar de Aldi Supermarkt aan het Noordse Bosje te Hilversum. Wanneer het slachtoffer de supermarkt verlaat, lopen de twee opnieuw achter haar aan. Op de ’s-Gravelandseweg slaan ze toe en beroven de vrouw van haar handtas met daarin onder andere haar pinpas. Dezelfde dag wordt er twee keer in Utrecht een geldbedrag gehaald van de rekening van het slachtoffer.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Man breekt ruggenwervel na duw Nieuwegein

De verdachte heeft zich gemeld. De verdachte heeft zich gemeld. …