Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Schoten gehoord

Nieuwegein – Schoten gehoord

Op dinsdagavond 20 augustus kreeg de politie meerdere meldingen over schoten die men hoorde in de omgeving van het Nypelsplantsoen. Bij het onderzoek naar de toedracht werden twee verdachten aangehouden.

Rond 22.35 uur meldden bewoners dat men harde knallen hoorde en dat er mogelijk werd geschoten. Een en ander zou te maken hebben met een conflict tussen meerdere personen waarbij een aantal auto’s waren weggereden. Een van deze auto’s werd getraceerd op de Buizerdlaan. De inzittenden, inwoners van Nieuwegein en beiden 23 jaar oud, werden aangehouden. De auto werd in beslag genomen. De politie zet het onderzoek voort.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Politie houdt verdachte aan in cold case Richard Houtveen

Negen jaar na de gewelddadige dood van Richard Houtveen uit Nieuwegein heeft de politie ee…