Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Eigenaar hond bijtincident heeft zich gemeld

Nieuwegein – Eigenaar hond bijtincident heeft zich gemeld

Op zondagmiddag 11 augustus vond in het park Oudegein een bijtincident plaats. Drie kinderen werden daar gebeten door een loslopende hond. De toen nog onbekende eigenaresse, een inwoonster van Nieuwegein, heeft zich gemeld bij de politie.

Tegen de vrouw is aangifte gedaan en zij wordt nog nader verhoord. De hond, een rottweiler, is in beslag genomen en zal een gedragstest ondergaan. De uitkomst van de gedragstest is bepalend voor de vervolgstappen.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Hond bijt drie kinderen in Nieuwegein, politie zoekt jonge vrouw

Zondagmiddag zijn in Nieuwegein aan het einde van de middag drie kinderen gebeten door een…