Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Brandstichting woning

Nieuwegein – Brandstichting woning

De politie wil graag spreken met getuigen van de woningbrand aan de Voermansweide in Nieuwegein vanmorgen 8 augustus. De bewoners waren op het moment waarop de brand uitbrak niet thuis. De brand werd in alle vroegte gesticht door (een) onbekende(n).

Op 8 augustus 2019 ontdekten buren tegen de klok van 03.30 uur dat er brand woedde in een aangrenzende woning. De buren waarschuwden direct de hulpdiensten. Omdat er veel rook bij de brand vrijkwam, haalden politiemensen de omwonenden omwille van hun veiligheid uit hun huizen. De brandweer kon de brand intussen snel blussen. De woning is zwaar beschadigd geraakt.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Redder in nood in Amersfoort blijkt fietsendief

Een opmerkelijk voorval in Amersfoort; een jongeman die een vallende vrouw te hulp lijkt t…