Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Politie zoekt bedreiger en vernieler

Nieuwegein – Politie zoekt bedreiger en vernieler

Op donderdagavond 21 maart werd op de Lijsterbesstraat een auto vernield. Toen de eigenaar de verdachte hierop aansprak werd hij bedreigd. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden.

Op de bewuste avond rond 21.30 uur kreeg de aangever een conflict met de verdachte die kort daarvoor de spiegel van zijn geparkeerde auto had vernield. De verdachte bedreigde de 57-jarige inwoner van Nieuwegein met de dood en toonde daarbij een steekvoorwerp. Op het moment dat de aangever aangaf de politie te bellen, ging de onbekende man ervandoor.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Getuigen gezocht steekpartij aan de Regenboog

De politie heeft in de avond van woensdag 18 september een man aangehouden die verdacht wo…