Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Politie onderzoekt brandstichting winkel

Nieuwegein – Politie onderzoekt brandstichting winkel

De politie zoekt mensen die afgelopen week iets bijzonders hebben gezien rond een winkel aan het Makadocenter in Nieuwegein. In de nacht van donderdag 28 februari op vrijdag 1 maart brak er brand uit in de winkel. De politie gaat uit van brandstichting.

Iets voor zessen, op vrijdagochtend, kreeg de politie een melding over de brand in de winkel. Agenten gingen snel naar de betreffende winkel en zagen dat dat er brand woedde binnen in het pand. Er werd direct besloten dat de woningen boven de winkel ontruimd moesten worden.

Onderzoek wijst uit dat er sprake is van brandstichting. Een getuige heeft eerder in de nacht, rond 4.00 uur, glasgerinkel gehoord in de buurt van de winkel. De politie is op zoek naar meer mensen die deze nacht iets bijzonders hebben gezien of gehoord in de buurt van het Makadocenter. Getuigen kunnen zich melden via onderstaand tipformulier of via 0800-6070.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Zakkenroller pint met gestolen bankpas

Een man kijkt de pincode af van een 72-jarige dame op station Amersfoort. Hij rolt haar po…