Home Utrecht Nieuwegein Gezocht – Beroving met geweld in Zeist

Gezocht – Beroving met geweld in Zeist

Een 26-jarige man ontmoette op zaterdagmiddag 6 oktober 2018 een vage bekende in Nieuwegein. Die bood hem een lift aan. De man stapet in, maar werd even later in Zeist beroofd. Het slachtoffer deed aangifte en de politie zocht de toen nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Zo ook in deze zaak. RTV Utrecht besteedde op 13 februari 2019 in tv-programma Bureau Hengeveld aandacht aan deze zaak. Die uitzending leverde twee zeer waardevolle tips op, waardoor de recherche een week later de verdachte in Nieuwegein kon aanhouden. Het betreft een 29-jarige man uit Rotterdam. Hij zit momenteel nog steeds vast. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Een 26-jarige man ontmoette op zaterdagmiddag 6 oktober 2018 een vage bekende in Nieuwegein. Die bood hem een lift aan. De man stapet in, maar werd even later in Zeist beroofd. Het slachtoffer deed aangifte en de politie zocht de toen nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Zo ook in deze zaak.

RTV Utrecht besteedde op 13 februari 2019 in tv-programma Bureau Hengeveld aandacht aan deze zaak. Die uitzending leverde twee zeer waardevolle tips op, waardoor de recherche een week later de verdachte in Nieuwegein kon aanhouden. Het betreft een 29-jarige man uit Rotterdam. Hij zit momenteel nog steeds vast.

Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Sieraden aangetroffen bij inbrekers

Na meerdere aangiftes van woninginbraak start de recherche een onderzoek. Na een aantal ma…