Home Utrecht Nieuwegein Gezocht – Man steelt dure truien uit winkel

Gezocht – Man steelt dure truien uit winkel

Een medewerkster van een kledingzaak in het Nieuwegeinse winkelcentrum CityPlaza ontdekte op 24 oktober 2018 dat een plank met truien van het merk P.M.E. Legend leeg was. Op de bewakingsbeelden was te zien hoe eerder die dag een man de truien pakte, ze in een grote tas stopte en er zonder te betalen mee de winkel uitliep. De politie zocht de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip Zo ook in deze zaak. De tas van de dief was waarschijnlijk geprepareerd, want de alarmpoortjes gingen niet af toen hij er vol met zeven truien van het merk P.M.E. Legend met een gezamelijke waarde van 840 euro mee de winkel uitliep. RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld besteedde op 12 december aandacht aan deze zaak. Drie kijkers herkenden met zekerheid de verdachte en tipten de politie. Zodoende weten we nu wie hij is en hopen hem binnenkort te kunnen arresteren.. Door informatie met ons te delen, werkte u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Een medewerkster van een kledingzaak in het Nieuwegeinse winkelcentrum CityPlaza ontdekte op 24 oktober 2018 dat een plank met truien van het merk P.M.E. Legend leeg was. Op de bewakingsbeelden was te zien hoe eerder die dag een man de truien pakte, ze in een grote tas stopte en er zonder te betalen mee de winkel uitliep. De politie zocht de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip Zo ook in deze zaak.

De tas van de dief was waarschijnlijk geprepareerd, want de alarmpoortjes gingen niet af toen hij er vol met zeven truien van het merk P.M.E. Legend met een gezamelijke waarde van 840 euro mee de winkel uitliep.

RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld besteedde op 12 december aandacht aan deze zaak. Drie kijkers herkenden met zekerheid de verdachte en tipten de politie. Zodoende weten we nu wie hij is en hopen hem binnenkort te kunnen arresteren..

Door informatie met ons te delen, werkte u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…