Home Utrecht Nieuwegein NIEUWEGEIN – Getuigen gezocht: Poging overval in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Getuigen gezocht: Poging overval in Nieuwegein

Op 17 december rond half twee ’s middags hebben twee jongens geprobeerd een vrouw te overvallen op de Borgstede in Nieuwegein. De overvallers werden gestoord door een oudere man in een elektrische rolstoel.

De daders probeerden de 35-jarige vrouw van haar tas te beroven ter hoogte van de voetgangersbrug aan de Karosdrift. Het slachtoffer raakte hierbij gewond aan haar arm. De daders werden gestoord door een oudere man die kwam aanrijden in zijn elektrische rolstoel en vluchtten weg. 

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…