Home Utrecht Nieuwegein Gezocht – Van wie zijn deze horloges en sieraden?

Gezocht – Van wie zijn deze horloges en sieraden?

Dankzij een oplettende inwoner van Nieuwegein heeft de politie op zondagavond 28 oktober 2018 een inbreker aan kunnen arresteren. Vervolgens vonden agenten bij een huiszoeking in de woning waar de verdachte verbleef een flinke hoeveelheid spullen, vermoedelijk afkomstig van eerdere inbraken. De politie zoekt de nog onbekende eigenaren van een aantal van deze spullen.

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 12 december 2018 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

De Nieuwegeiner ziet die avond dat een man zich verdacht gedraagt bij een woning aan de Specht. Hij houdt hem een tijdje in de gaten en ziet dan dat die man staat te rommelen bij de voordeur. Dan besluit hij de politie te bellen. Hij blijft op de man letten en ziet dan dat hij probeert de deur open te breken. Dat lukt hem niet en dan loopt hij weg. Ondertussen gaan de agenten eropaf. Bij de woning aangekomen zien ze dat er inderdaad geprobeerd is in te breken. Vervolgens wordt de omgeving afgezet en doorzocht en dan zien agenten de man die voldoet aan het signalement en arresteren hem.

Spullen

In de woning waar de verdachte verblijft, treft de politie veel sieraden en andere spullen aan die vermoedelijk afkomstig zijn van inbraken. De agenten nemen deze goiederen in beslag en willen ze aan de eigenaren teruggeven. Maar wie zijn de eigenaren? Door te weten te komen wie de eigenaren van de spullen zijn, kan de recherche nog meer inbraken oplossen.

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…