Home Utrecht Nieuwegein Gezocht – Man pint met gestolen bankpas

Gezocht – Man pint met gestolen bankpas

Een vrouw uit Nieuwegein is op 28 juni slachtoffer geworden van een pinpasdief. Toen ze op haar werk haar lunch wilde afrekenen, miste ze haar pasje. Toen ze vervolgens haar bankrekening bekeek, zag ze dat er 3500 euro was afgeschreven. De politie zochtt de nog onbekende verdachte. . Vaak helpt dan een tip. Zo ook in deze zaak. Pincode afkijken De dag voordat haar pasje werd gestolen had het slachtoffer haar bankpas voor het laatst gebruikt toen ze bij een eethuis aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht een afhaalmaaltijd betaalde. Daarna heeft ze haar pas niet meer gebruikt. Waarschijnlijk heeft iemand daar haar pincode afgekeken en de bankpas daarna weten te stelen. Pinnen Met de gestolen pas van de vrouw is veelvuldig gepind; in Nieuwegein, Breukelen, Amserdam, Wilp, Holten en Enschede. Bewakingsbeelden Op bewakingsbeelden van tankstations in Wilp en Enschede is een man te zien die de gestolen bankpas gebruikt. Opgelost De publiciteit over deze zaak in de media leverde 5 tips op. In alle vijf de tips werd dezelfde persoon als verdachte genoemd. Het gaat om een 18-jarige jongeman uit IJsselstein. De politie hoopt hem binnenkort te kunnen arresteren. Door informatie met ons te delen, werkte u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Een vrouw uit Nieuwegein is op 28 juni slachtoffer geworden van een pinpasdief. Toen ze op haar werk haar lunch wilde afrekenen, miste ze haar pasje. Toen ze vervolgens haar bankrekening bekeek, zag ze dat er 3500 euro was afgeschreven. De politie zochtt de nog onbekende verdachte. . Vaak helpt dan een tip. Zo ook in deze zaak.

Pincode afkijken

De dag voordat haar pasje werd gestolen had het slachtoffer haar bankpas voor het laatst gebruikt toen ze bij een eethuis aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht een afhaalmaaltijd betaalde. Daarna heeft ze haar pas niet meer gebruikt. Waarschijnlijk heeft iemand daar haar pincode afgekeken en de bankpas daarna weten te stelen.

Pinnen

Met de gestolen pas van de vrouw is veelvuldig gepind; in Nieuwegein, Breukelen, Amserdam, Wilp, Holten en Enschede.

Bewakingsbeelden

Op bewakingsbeelden van tankstations in Wilp en Enschede is een man te zien die de gestolen bankpas gebruikt.

Opgelost

De publiciteit over deze zaak in de media leverde 5 tips op. In alle vijf de tips werd dezelfde persoon als verdachte genoemd. Het gaat om een 18-jarige jongeman uit IJsselstein. De politie hoopt hem binnenkort te kunnen arresteren. Door informatie met ons te delen, werkte u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op…